Team

Raad van Bestuur

De SGLanaken (vzw) wordt geleid door een Algemene Vergadering en een Raad van Bestuur. De voorzitter is de heer G. Bijnens. Hij is te bereiken op het adres: Stationsstraat 232, 3620 Lanaken.

Directie

Mevrouw Patricia Bollen, directeur, info@sparrendal.be , 089 71 46 38

De heer Frank Deen, adjunct-directeur

Technisch adviseur coördinator

Mevrouw Carine Van Ratingen en de heer Bart Schepers, beiden technisch-adviseur coördinator maken samen met de directie deel uit van het beleidsteam in onze school.  

Preventie-adviseur

De heer Marc Dirkx is preventie-adviseur in onze 3 scholen. Hij verzorgt het veiligheids- en preventiebeleid SGL, in samenwerking met het directieteam van SVM, HHC en TIS.

Problemen met Smartschool?

De heer Ruben Beerts is ICT-coördinator in onze school.  Mocht je niet kunnen inloggen op Smartschool, kan je hem dit doorgeven via smartschool@sparrendal.be . Als ouder kan je een ouderaccount aanvragen via ditzelfde mailadres.

Secretariaat

Mevrouw Anja Eerdekens, mevrouw Ann Roeland, mevrouw Jessica Gerets, de heer Steven Smits, mevrouw Astrid Vanderfeesten. Samen zorgen zij voor een vlotte administratieve werking van onze schoolorganisatie.  

Je kan hen telefonisch bereiken op het nummer : 089 71 46 38. Via het keuzemenu komt u snel bij de juiste persoon terecht.

Ons secretariaat is open van 8 uur tot 17 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag, van 8 uur tot 12.30 uur. Ook via Smartschool kan u hen bereiken.

Je kan er terecht met alle mogelijke vragen, meldingen en opmerkingen. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Leerlingenbegeleider-zorgcoördinator

Mevrouw Mira Nassen is onze leerlingenbegeleider en zorgcoördinator.  Je klastitularissen zijn het eerste aanspreekpunt bij mogelijke vragen of problemen. Daarnaast kan je bij haar ook steeds terecht voor bijkomende vragen of als je je niet goed voelt. Je kan langsgaan voor een afspraak of een berichtje sturen via Smartschool.  Een gesprek in vertrouwen kan wonderen doen.

Leraren

Een team van gemotiveerde mensen staat dagelijks in voor het organiseren, implementeren en ondersteunen van kwaliteitsvol onderwijs. U kan hen bereiken via smartschool en ons secretariaat.

CLB

Wij werken samen met het Vrij CLB Limburg, afdeling Maasmechelen, 089 77 97 30